Scoala Tenis Copii - Scoala Tenis Adulti - Prima Lectie Gratuita

Programeaza o lectie de tenis gratuita

Companii partenere

Ce face
Tennis Hero

Scoala de tenis Tennis Hero crede în a oferi fiecărui copil șansa de a juca tenis și de a se dezvolta, indiferent de mediu sau de posibilitățile financiare – Tennis Hero este pentru toți.

Tennis Hero este o scoala de tenis specializată în lecții pentru copii, care a pornit de la ideea de a-i ajuta pe copiii să se dezvolte prin tenis. A juca tenis de la vârste fragede este corelat cu a avea mai mult succes în viață – tenisul te învață disciplina, munca în echipă și atitudinea de învingător.

Ce aveți oare în comun cu Harry Potter, Superman sau Iron Man?

Mitul călătoriei eroului există în toate culturile – un mit permanent actualizat de puterea transformatoarea a oamenilor care influențează mersul omenirii prin propriile povești de viață și impactul lor. Ieșiți din așa-zisa „zonă de confort” și aveți o experiență care vă transformă – dar nu vă opriți aici, vă reinventați iar și iar cu fiecare nouă experiență trăită. Poate nu spintecați cu adevărat dragoni și nu vă luptați cu Voldemort, dar vă confruntați cu probleme la fel de cutremurătoare. Tennis Hero crede că nu există învinși – fie câștigi, fie înveți. Și de multe ori înveți mai mult dintr-o înfrângere decât dintr-o victorie.

Tennis Hero înseamnă fiecare copil care joacă tenis și dă 110% la fiecare sesiune, indiferent de rezultatul final – doar cu scopul de a juca mai bine de fiecare dată.

De ce
să te înscrii

Copiii
Tennis Hero

Copiii sunt sursa noastră de inspirație prin perseverență, pasiune și bucuria de a juca. La Tennis Hero e exclusiv alegerea ta dacă vrei să urmezi drumul către performanță, să joci din plăcere sau să te antrenezi pentru o condiție fizică mai bună. Indiferent de alegere, noi te susținem să îți atingi obiectivele și să câștigi pe termen lung.

Datorită ție:

Contribuie
la misiunea noastră

Rezervă teren

Tenis de performanță

Sports Hero Domes