Tenisul, terapie curată - Tennis Hero

Tenisul, terapie curată

miercuri, 29 martie 2017

Dan Lazar
Follow Us

Dan Lazar

Dan este co-fondator @tennishero, o afacere construita din pasiune pentru tenis inca din copilarie, pasiune ce i-a adus titlul de "Vice-campion Național".
Dan Lazar
Follow Us

 

Nu știi să joci tenis și nici măcar nu ești o fire sportivă? Ești cu moralul la pământ și nu știi cum să ieși din starea de anxietate provocată provocata de stres? Nu te mai ingrijora. Încearcă doar să ții o rachetă de tenis în mână și vei uita de toate problemele.

 

Tenisul te ajută să uiți de griji și te eliberează de stres. E suficient să începi să practici tenis o dată pe săptămână și îți vei da seama singur că vrei mai mult, după ce vei începe să te simți mult mai bine.

Cum funcționează?

În timpul lecției de tenis, concentrarea ta se va axa doar pe rachetă, minge, fileu, teren și antrenor. Aceste elemente formează decorul perfect în care vei evada din rutină și vei scăpa de monotonie. Simplul fapt că te vei strădui să îți perfecționezi lovitura, te va conduce către o stare de spirit mai bună, iar când vei părăsi terenul, vei trage aer în piept și te vei simți eliberat de probleme.

Tennis Hero te așteaptă pentru a-ți încărca bateriile cu energie pozitivă! Vino alături de noi și viața ta va începe să capete culoare și, ce este cel mai important, îți vei menține sănătatea la un nivel cât mai ridicat.

PROGRAMEAZĂ O LECȚIE DEMONSTRATIVĂ ACUM

Cel puțin o lecție de tenis pe săptămână ține medicul departe!