Tenisul este pentru oricine! - Tennis Hero

Tenisul este pentru oricine!

miercuri, 29 martie 2017

Dan Lazar
Follow Us

Dan Lazar

Dan este co-fondator @tennishero, o afacere construita din pasiune pentru tenis inca din copilarie, pasiune ce i-a adus titlul de "Vice-campion Național".
Dan Lazar
Follow Us

De la o anumită vârstă ne temem să facem anumite mișcări sau ne gândim că cei din jur pot râde de noi dacă practicăm un sport. Dimpotrivă! Persoanele cu vârste înaintate sunt demne de apreciat pentru că au grijă de sănătatea lor prin sport și, putem fi siguri, că vor avea viață lungă.

Tenisul este un sport care se poate practica la orice vârstă, indiferent de sex, greutate, înălțime sau loc de muncă. Cu cât se apucă mai devreme, cu atât copilul va deprinde mai bine calități esențiale în tenis. Totuși, dacă nu practici niciun sport, indiferent de vârstă, poți alege tenisul fără să te temi că nu ai mai pus niciodată mâna pe o rachetă de tenis.

Între 3 și 103 ani, niciodată nu va fi prea târziu să iei prima lecție de tenis! Acest sport este accesibil și la îndemâna tuturor.

Iată cinci motive pentru a te convinge:

1. Este un antrenament excelent atât pentru inimă, cât și pentru creier. Tenisul te îndeamnă la un antrenament cardio, dar îți sporește și concentrarea, fapt pentru care creierul tău va fi în priză.

2. Este o cale perfectă de a-ți face prieteni noi. Tenisul este un sport care unește oameni, îi aduce la un loc atât ca adversari, cât și ca parteneri, astfel, putem spune că acest sport este o bună modalitate de a socializa.

3. Este un sport de familie. În zilele libere, pe lângă a lua cina împreună, puteți merge la o partidă de tenis în gașcă, alături de familie, pentru a vă relaxa și a vă distra, dar și pentru a spori unitatea familiei.

4. Este un sport pe care îl poți practica pentru totdeauna. Indiferent de vârstă, tenisul este accesibil și primește pe oricine pe terenul său. Rachetele nu țin cont de vârsta jucătorilor.

5. Este distractiv. Competiția ce va apărea pe teren va crește amuzamentul partenerilor și aceștia se vor binedispune, urmând să plece relaxați, cu o stare de bine și cu amintiri frumoase.

Acum că te-am convins, ce mai stai?

Poți avea parte de toate cele menționate mai sus, într-un singur loc. Trebuie doar să găsești acea picătură de curaj de a face un prim pas în tenis. Te vei distra, vei cunoaște oameni minunați, te vei relaxa și îți vei menține sănătatea la standarde ridicate, precum și moralul.

Vino să faci cunoștință cu echipa Tennis Hero și împrietenește-te cu racheta de tenis!